ŠPUD Osijek

Školska knjižnica 

Izjava - preduvjet za ulazak u Školu

Izjava je preduvjet za ulazak u ustanovu. Svrha izjave je informirati sve pristupnike i djelatnike da u slučaju navedenog u izjavi ne mogu sudjelovati na vježbama, praktičnoj i dopunskoj nastavi, ispitima i obrani završnog rada u školi.

Svaki dan prije početka prve aktivnosti u tom danu ili e-korespondencijom prethodnog dana nastavnici ili drugi djelatnici škole prikupljat će Izjave.

Izjave se mogu ispuniti prilikom ulaska u Školu ili e-korespondencijom prethodnog dana učenika i razrednika / djelatnika i ravnatelja.

Izjavu obavezno treba prikupiti od svakog sudionika prije njegove prve aktivnosti taj dan. Prije ulaska u ustanovu pristupnik zaduženoj osobi daje na uvid osobnu iskaznicu te od nje saznaje u kojoj prostoriji ima vježbe, praktičnu nastavu, obranu završnog rada ili pisanje ispita, ako tu informaciju prethodno nije dobio elektroničkim putem.

Izjava za učenike

Izjava za djelatnike


 


početna / o školi / kontakt / nastava / aktivnosti i projekti / stručno usavršavanje / linkovi
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
© Copyright 2015.
Škola primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek
Drinska 12, 31 000 Osijek / tel: 031/273 126 / fax: 031/273 111 /ured@ss-primijenjenaumjetnostidizajn-os.skole.hr
oblikovanje: Marko Šošić, akademski slikar - prof.

.