Školska knjižnica

 
 

Kako podržati vještine suočavanja i mentalno zdravlje djece - brošura

Kako podržati vještine suočavanja i mentalno zdravlje djece - video

Nastava na daljinu

Načelni je dogovor da se nastavnici pridržavaju postojećeg rasporeda. Tako da će učenici materijale i zadatke iz određenog predmeta dobivati onaj dan u tjednu kada bi po rasporedu imali taj predmet. Na taj način obaveze se ravnomjerno raspoređuju tijekom tjedna.

Video lekcije za osnovnu i srednju školu dostupne su na mrežnim stranicama Škole za život - https://skolazazivot.hr/video-lekcije/

Ministarstvo znanosti i obrazovanja u suradnji s RTL-om započinje emitiranje nastave za srednjoškolce na programu RTL2. Tako će od ponedjeljka 23. ožujka 2020. učenici svih razreda srednje škole, uključujući i maturante, moći pratiti nastavu na RTL2 u vremenu od 8 do 12 sati. Raspored sati, kao i same videolekcije, bit će dostupni i online na internetskoj stranici Ministarstva i na RTLPlayu.

U sljedećoj tablici nalaze se poveznice do "virtualnih razreda". Učenici koji se još nisu učlanili u svoj "virtualni razred" mogu to napraviti pomoću poveznice i zatražiti pristup.

1.a1.b1.c1.d
2.a2.b2.c2.d
3.a3.b3.c3.d
4.a4.b4.c4.d

Učenici koji se po prvi put spajaju u virtualne razrede prije prvog spajanja trebaju proći pripremne radnje spomenute u obavijesti od subote.

Učenik nema pristup internetu ili nema uređaj preko kojeg bi pratio nastavu na daljinu?
Zahtjev za posudbu uređaja sa pristupom Internetu podnosi roditelj ili staratelj učenika. Zahtjev je dostupan na stranicama Škole za život na poveznici https://bit.ly/2Wg08jS.
U zahtjevu roditelj mora pod materijalnom i krivičnom odgovornosti potvrditi:

  • Da u kućanstvu nemaju uređaj (računalo, tablet, pametni telefon koji podržava komunikaciju preko aplikacija virtualnih učionica) s pristupom Internetu
  • Da u kućanstvu nemaju pristup internetu

Roditelj mora navesti osobne podatke i adresu kućanstva i OIB-ove svih članova kućanstva kao i prosječan mjesečni prihod članova kućanstva. Roditelj također potvrđuje da MZO može provjeriti sve podatke o prihodima članova kućanstva/obitelji u Poreznoj upravi. Roditelj pod materijalnom i krivičnom odgovornošću potvrđuje da su navedeni podaci istiniti.
 

 

početna / o školi / kontakt / nastava / aktivnosti i projekti / stručno usavršavanje / linkovi
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
© Copyright 2015.
Škola primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek
Drinska 12, 31 000 Osijek / tel: 031/273 126 / fax: 031/273 111 /ured@ss-primijenjenaumjetnostidizajn-os.skole.hr
oblikovanje: Marko Šošić, akademski slikar - prof.
.