ARHIVA
MEĐUŽUPANIJSKA STRUČNA VIJEĆA

*

Međužupanijsko stručno vijeće iz LU* i LUi** održano je u petak, 23.kolovoza 2013., u I. Gimanziji Osijek. Tema stručnoga skupa je bila "Leonardo - lik i djelo"

NAPOMENA: Svi priloženi materijali (.doc , .ppt) samo su informativne prirode i nezvanični su dokumenti isključivo za potrebe predavanja i radionica Stručnoga vijeća.

- "Sfumato", Marko Šošić, akademski slikar - profesor-mentor (.ppt, 2,5MB) , Koncept uz PPT (.doc)

*

Stručno vijeće iz LU* i LUi** održano je u ponedjeljak, 21.siječnja 2013., u Školi primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek, s početkom u 17 sati, a u ukupnom trajanju od četiri školska sata.

NAPOMENA: Svi priloženi materijali (.doc , .ppt) samo su informativne prirode i nezvanični su dokumenti isključivo za potrebe predavanja i radionica Stručnoga vijeća.

Ostali materijali sa stručnoga skupa:

Natječaj za Međunarodnu izložbu digitalne fotografije (.doc)

*

Stručno vijeće iz LUi održano je u četvrtak, 2.veljače 2012., u Školi za tekstil, dizajn i primijenjene umjetnosti Osijek, s početkom u 19 sati, a u ukupnom trajanju od dva školska sata, s jednom točkom dnevnoga reda:

*

Stručno vijeće iz LU* i LUi** održano je u utorak, 29.studenog 2011., u Školi za tekstil, dizajn i primijenjene umjetnosti Osijek, s početkom u 12 sati, a u ukupnom trajanju od četiri školska sata, s dnevnim redom:

  • Predavanje i radionica: Geštalt u likovnoj umjetnosti, Goran Kujundžić, akad.slikar-grafičar, docent na Učiteljskom fakultetu u Osijeku, (dva školska sata);
  • Predavanje: Planiranje i programiranje prema NOKu (Izvješće s ŽSVa u ŠPUD Zagreb u rujnu ove godine), Marko Šošić, akademski slikar, voditelj MŽSV (dva školska sata);
  • Razno

Materijali sa stručnoga skupa:

Priprema nastavnoga sata (.doc)

Planiranje i programiranje (.doc)

Ishod (.doc)

Podsjetnik (.doc)

www.ted.com

 

 

 


početna / o školi / kontakt / nastava / aktivnosti i projekti / stručno usavršavanje / linkovi
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
© Copyright 2012.
Škola primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek
Krbavska b.b., 31000 Osijek / tel: 031/273 126 / fax: 031/273 111 / ss-osijek-515@skole.t-com.hr / umjetnicka.skola.osijek@gmail.com
oblikovanje: Marko Šošić, akademski slikar - prof.