Aktivnosti i projekti>

• PROJEKT MAČKAMAMA •
Brendiranje Industrijske četvrti "Mačkamama"
travanj - svibanj 2007.

Najaktivnija osječka Gradska četvrt otišla je još jedan korak dalje. U želji da brendiraju svoju četvrt, Vijeće GČ "Industrijska četvrt" dalo je zadatak učenicima Škole za tekstil, dizajn i primijenjene umjetnosti Osijek zadatak da osmisle i izrade logo na temu Osijeka ili Gradske četvrti putem grafičkog dizajna koji će se otisnuti na majice te ponuditi kao suvenir u suradnji s TZ Osijeka.

Radovi su predstavljeni od strane prof. Dejana Durakovića koji je dao objektivno viđenje radova temeljeno na stručnom opažanju. Zadatak učenika bio je osmisliti i izraditi logo na temu Osijeka ili Gradske četvrti putem grafičkog dizajna koji će se otisnuti na majice te ponuditi kao suvenir u suradnji s TZ Osijek.

Nakon provedenog ocjenjivanja predsjednik Povjerenstva i inicijator projekta, vijećnik GČ 'Industrijska četvrt' Željko Pavković, proglasio je najbolje radove:

1. mjesto – Renato Radulović 3. b
2. mjesto – Matej Bosnić 3. b
3. mjesto – Dino Čokljat 3. a

Iskustvo s ovog natječaja nastojati ćemo primijeniti i slijedeće godine s namjerom da animiramo maksimalan broj učenika da daju svoj doprinos promidžbi grada i četvrti, poručuje gospodin Pavković.
Svečano uručenje nagrada izvršeno je 9. svibnja 2007. u sklopu proslave Dana škole.


1. mjesto – Renato Radulović 3. b

2. mjesto – Matej Bosnić 3. b


3. mjesto – Dino Čokljat 3. a

 

 


početna / o školi / kontakt / nastava / aktivnosti i projekti / stručno usavršavanje / linkovi
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
© Copyright 2012.
Škola primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek
Krbavska b.b., 31000 Osijek / tel: 031/273 126 / fax: 031/273 111 / ss-osijek-515@skole.t-com.hr / umjetnicka.skola.osijek@gmail.com
oblikovanje: Marko Šošić, akademski slikar - prof.