Aktivnosti i projekti>

Kako izraziti osjećaj u mediju digitalne fotografije?

• Međunarodna izložba - projekt
prosinac 2012.

Tema
RADOST/JOY
III. izložba

Osjećaj radosti u digitalnoj fotografiji
učenica i učenika od 12 do 19 godina

Međunarodna izložba je organizirana u Gradskom muzeju i galeriji Jastrebarsko, Jastrebarsko, od 9. do 28. studenoga 2012. Pokrovitelji izložbe su bili Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Agencija za odgoj i obrazovanje, Zagreb te Grad Jastrabarsko i Društvo Naša djeca Jastrebarsko. Izložba je popraćena dvojezičnim tiskanim i online katalogom na hrvatskom i engleskom jeziku..
Prezentacija na temu komparacije 2. i 3. dijela Projekta – Kako izraziti osjećaj u mediju digitalne fotografije: RADOST i BOL u radovima učenika od 12 do 19 godinaodržana je na Europskom kongresu InSEA-e, Lemesós/Limassol, Cipar, 25. – 27. lipnja 2012.                                  

Učenici naše škole, pod mentorstvom svojih profesorica i profesora, sudjelovali su i na ovoj međunarodnoj izložbi-projektu.

Autorica projekta
Mirjana Tomašević Dančević, predsjednica Hrvatskog vijeća Međunarodnog društva za obrazovanje putem umjetnosti (HRV-InSEA), članica Predsjedništva Europskog vijeća InSEA-e, viša savjetnica za likovnu kulturu i umjetnost.

katalog u .pdf formatu (2 MB)

 

 


početna / o školi / kontakt / nastava / aktivnosti i projekti / stručno usavršavanje / linkovi
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
© Copyright 2012.
Škola primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek
Krbavska b.b., 31000 Osijek / tel: 031/273 126 / fax: 031/273 111 / ss-osijek-515@skole.t-com.hr / umjetnicka.skola.osijek@gmail.com
oblikovanje: Marko Šošić, akademski slikar - prof.