Erasmus + Umjetnici za umjetničko obrazovanje 6

 

Naša škola se uključila u provedbu europskog projekta Erasmus+ UMJETNICI ZA UMJETNIČKO OBRAZOVANJE koji se u cijelosti financira u okviru EU projekta Erasmus+.

Kroz projekt omogućit će se učenicima tih škola usmjerenja slikarski, grafički ili kiparski dizajner stručno usavršavanje u Austriji (Graz) trajanju 14 dana u obliku radnog iskustva sa stranim umjetnikom u njegovom ateljeu (oko 2 učenika istovremeno kod 1 mentora) i kulturološkog programa u Grazu. Mobilnost se planira odviti u terminu travanj 2021. godine, ili u rujnu 2021. godine, ovisno o epidemiološkoj situaciji.

Na projekt se mogu prijaviti učenici 3. i 4. razreda navedenih usmjerenja (slikari, kipari i grafičari). Prednost pri odabiru imaju maturanti.

Svrha projekta je dodatno usavršiti stečena znanja učenika te ih pripremiti za tržište rada. Cilj je učenike učiniti konkurentnijima pri upisu na fakultet i/ili pri budućem zaposlenju u struci. Također, kroz projekt učenicima se želi ponuditi mogućnost iskustva rada u inozemstvu, usavršavanje stručnog stranog jezika te upoznavanje novih kultura. Iskustvo predstavlja i doprinos osamostaljenju i razvoju snalažljivosti učenika u novim situacijama.

Uz popunjenu prijavnicu za učenike, potrebno je predati i mapu s 5 likovnih radova. Radovi se predaju prof. Jeleni Lulić.

ROKOVI ZA PRIJAVU : UČENICI 28.2.2021.g.

NASTAVNICI 26.2.2021. g.

Dokumenti vezani za projekt nalaze se u privicima:

Poziv za nastavnike za sudjelovanju u programu Erasmus+

Poziv za učenike za sudjelovanju u programu Erasmus+

 

I učenici i nastavnici popunjavaju prijavnicu putem poveznice:

UČENICI: https://forms.gle/4oTYh8qyUMQzYi6T9
NASTAVNICI: https://forms.gle/BBAx6zCWPevo9RcDA

 

 

 


početna / o školi / kontakt / nastava / aktivnosti i projekti / stručno usavršavanje / linkovi
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
© Copyright 2015.
Škola primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek
Drinska 12, 31 000 Osijek / tel: 031/273 126 / ured@ss-primijenjenaumjetnostidizajn-os.skole.hr
oblikovanje: Marko Šošić, akademski slikar - prof.