MEĐUŽUPANIJSKA STRUČNA VIJEĆA
za nastavnike

Međužupanijsko stručno vijeće sastoji se od nastavnika likovne umjetnosti i likovnih umjetnosti koji predaju stručne predmete u srednjim školama Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije. Nekoliko puta tijekom školske godine nastavnici sudjeluju u stručnim skupovima koji se sastoje od stručnih izlaganja, prezentacija i radionica relevantnih za nastavu s ciljem međusobnog dijeljenja iskustava i materijala kako bi si pomagali u unaprijeđenju rada s učenicima kroz podučavanje koje je u skladu sa svijetom u kojemu danas živimo.

Sudjelovanje u stručnim skupovima, bilo samo dolaskom ili aktivnim sudjelovanjem u organizaciji programa, jedan je od ključnih faktora za napredovanje u struci te pruža kvalitetan uvid u rad i ideje ostalih kolega iz struke čime nam je omogućeno razna saznanja i iskustava inkorporirati u vlastitu nastavu, ukoliko to želimo.

Ova stranica služi kao arhiva materijala sakupljenih tijekom brojnih stručnih skupova koji su održani tijekom prethodnih školskih godina. Njena je svrha pohrana sadržaja koji ovim putem u bilo kojem trenutku postaju dostupni kolegicama i kolegama ukoliko ga žele upotrijebiti za vlastitu nastavu.

Prilikom organizacije stručnoga skupa nastavnici će putem e-maila biti obaviješteni o vremenu njegova održavanja. Ukoliko žele prisustvovati te dobiti potvrdu o sudjelovanju, trebaju prijaviti svoj dolazak na stranici Agencije za odgoj i obrazovanje pod kategorijom stručnih skupova. U e-mailu obično dobiju i izravnu poveznicu za prijavu.

Ovim putem molim sve kolegice i kolege zainteresirane za održavanje predavanja, prezentacije ili radionice da mi se jave na e-mail adresu t.tab@hotmail.com kako bismo dogovorili program. Smatram kako je od velike važnosti podijeliti svoje ideje i iskustva s ostatkom Vijeća jer u njima često postoje vrijednosti koje mogu utjecati na inspiraciju svih nastavnika koji i dalje žele učiti i razvijati svoj nastavni sadržaj kao i metode podučavanja.

Također pozivam sve kolegice i kolege koji do sada nisu dobivali e-mailove poziva na stručne skupove da mi se slobodno jave u bilo kojem trenutku na navedenu e-mail adresu t.tab@hotmail.com kako bih ih uvrstio u popis nastavnika.

Lijepi pozdrav svima

Tihomir Taborski, prof.

Voditelj MŽSV-a za Osječko-baranjsku i Vukovarsko-srijemsku županiju

* * *

ARHIVA PROŠLIH STRUČNIH SKUPOVA

 

 

početna / o školi / kontakt / nastava / aktivnosti i projekti / stručno usavršavanje / linkovi
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
© Copyright 2012.
Škola primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek
Krbavska b.b., 31000 Osijek / tel: 031/273 126 / fax: 031/273 111 / ss-osijek-515@skole.t-com.hr / umjetnicka.skola.osijek@gmail.com
oblikovanje: Marko Šošić, akademski slikar - prof.